TV i FM antene

Profesionalne Televes zemaljske antene su vrhunskog kvaliteta i služe za prijem TV DVB-T/T2 signala digitalne zemaljske televizije – DTT (Digital Terrestrial Television),  kao i FM i DAB (Digital Audio Broadcasting) antene. Visok kvalitet izrade garantuje dugogodišnje korišćenje i odlične mehaničke i električne performanse. Veliki broj modela Televes antena omogućuje kvalitetan prijem čak i u najgorim uslovima prijema. Pasivne UHF i VHF antene, i aktivne UHF i VHF antene sa BOSSTech ili/i TForce tehnologijom (sa ugrađenim predpojačavačem i automatskom detekcijom i podešavanjem izlaznog signala, aktivne antene) su najbolje antene na evropskom tržištu za prijem digitalne DVB-T/T2 televizije. Svi noviji modeli Televes UHF antena su LTE ready tj. eliminišu smetnje koje potiču od 4G/5G signala mobilnih mreža putem mehaničkog i elektronskog filtriranja. Svi noviji modeli dolaze sa vodozaptivnim F konektorima što povećava životni vek antene.

ellipse antena

Televes Ellipse antena, *POPULARNO*

Reference; 1489xx. BOSSTech, TForce, LTE Ready. Za prijem DTT signala u svim uslovima izdvajamo najnoviju Televes Ellipse UHF antenu - ref. 1489xx. Televes Ellipse je revolucionalna DTT antena za DVB-T/T2 prijem sa eliminisanjem svih in band i out of band interferrencija (LTE ready za kvalitetan prijem u slučajevima 4G i 5G signala - eliminacija opsega iznad 700MHz ili 790MHz), sa ugrađenom BOSSTech+TForce tehnologijom. Malih je dimenzija i veoma laka za montažu (montira se za svega 30sec). Težina 1,8kg. Opremljena sa napajanjem. Dobitak cca. 38dB.

Preporučena primena: prijem vrlo slabih signala; signala iz susednih država (pogranične zone)

Televes DAT BOSS antene

Reference: 1499xx, 1497xx (Long Range), 1494xx (UHF+VHF). Inteligentne antene sa BOSSTech tehnologijom, LTE Ready. Prva generacija inteligentnih antena. Televes DAT Boss Long Range antena je idealna za prijem signala na mestima gde je slaba pokrivenost.

Preporučena primena: 1497xx - u zonama sa izuzetno slabim signalomslabog, tipično ruralna područja u brdskim i planinskim predelima.

Televes V Zenit antena ICP Srbija

Televes V-Zenit pasivna antena

Reference: 1492xx. LTE Ready. Pasivna UHF DVB T2 LTE antena, lagana za montažu, pogodna za gradske zone i kratke antenske stubove .Laka monaža u nekoliko koraka. Podešavanjem geometrije antne bira se cut-off kanal UHF.

Preporučena primena: urbane, suburbane sredine, sredine sa dobrom pokrivenošću,

Televes 1201 FM antena ICP Srbija

Televes cirkularna FM antena

Referenca: 1201. Cirkularna - omnidirekciona antena za prijem FM signala.

Preporučena primena: za prijem FM radio stanica u objektima

Televes INNOVA sobna antena

Reference: 1301xx, 1302xx, 1303xx. BOSSTech, LTE Ready. INNOVA je omnidirekciona sobna antena. Nema potrebe da se usmerava, radi po - Plug and Play principu. Poseduje prekidač za aktivaciju LTE filtra za potiskivanje signala mobilnih mreža. Idealna je za kućne uslove u mestima gde je dobra pokrivenost signalom.

Preporučena primena: za zone sa dobrom pokrivenošću signala, unutrašnja montaža.

Televes DINOVA antena


Reference
: 1440xx,1442xx. BOSSTech, LTE Ready. DINOVA, usmerene antene, za prijem signala UHF i UHF/VHF opsegu.

Preporučena primena: za sve objekte gde je potrebno da antena bude što manje uočljiva ili gde ne postoji prostor za montažu velikog antenskog stuba

Televes OMNINOVA antena

Reference: 1444xx. BOSSTech, LTE Ready. OMNINOVA je omnidirekciona antena namenjena za prijem TV signala u pokretu.

Preporučena primena: vozila i plovila u pokretu - jahte, brodovi, kamper prikolice...

Televes DAB (BIII) antena

Reference: 1050. Antena za prijem DAB (Digital Audio Broadcast signala), digitalni radio.

Preporučena primena: prijem digitalnih radio kanala.

Televes UHF pasivna antena

Reference: 1119XX. Pasivne UHF antene, ekonomična varijanta.

Preporučena primena: prijem zemaljske televizije