Antenski stubovi i pribor

Televes antenski stubovi i mehanički pribor. Kompletan asortiman antenskih stubova i nosača. Mogućnost montaže antenskih stubova na bočnim zidovima, na ravnim i kosim krovovima. Različitih dimenzija i oblika, zavisno od broja i težine antena koje se montiraju na stub. Svi mehanički elementi su atestirani, izradjeni od najkvalitetnijeg čelika koji je adekvatno pocinkovan i RPR zaštićen od korozije. Po porudžbini stubovi specijalnih namena do visine od 120m.

Mnogi proizvodi koji se koriste u televizijskim distributivnim sistemima su izloženi surovim vremenskim uslovima. Iz tog razloga, ovi proizvodi moraju da imaju produženi vek trajanja, i to po nekoliko decenija, jer se instalacija obavlja samo jednom i instalateri ne trebaju brinuti o održavanju tokom godina. Vremenski uslovi zavise od geografskog položaja gde je instaliran proizvod. U nekim mestima se možemo susresti sa ekstremnim temperaturama ili vlažnošću vazduha, tako da je neophodno da bilo koji metalni deo ima odgovarajuće ojačanjei zaštitu i bude dugotrajan, bilo da je u Južnoj Africi ili Švedskoj. Drugi primer, kako Televes reguliše sve faktore u postupku proizvodnje, je kontrola procesa oblaganja onih metalnih delova koji su direktno izloženi teškim vremenskim uslovima (Hot deep galvanizacija), kako bi obezbedili najviši kvalitet finalnog proizvoda. Televesovi hemijski inženjeri kontrolišu maksimalnu debljinu zaštitnog sloja kojim pokrivaju stubove, antene i pojačavače, kako bi osigurali što duži vek trajanja. Pored toga, ovi proizvodi prolaze strogo testiranje ubrzanog starenja, tretiranjem slanih rastvora u laboratorijama Televesa, da bi se proverile performanse proizvoda i u takvim uslovima. U separatu kataloga sa antenama se nalazi veliki broj antenskih stubova i nosača za satelitske i zemaljske antene. Rešetkasti stubovi su posebno obrađeni.

Katalog – Zemaljske antene i pribor pdf- 2.9 MB eng

Sve ove napore Televes čini, jer garantuje najbolju anti-korozivnu zaštitu u kategoriji svojih proizvoda (antenski stubovi, rešetkasti antenski stubovi, mehanički pribor, antene, pojačavači …). Televes je sinonim za naprednu proizvodnju i sveobuhvatnu kontrolu svih proizvodnih procesa.
televes antenski stub icp srbija
- primer montaže antenskog stuba na ravnu podlogu, tip IC-4M.R
antenski stub zidna montaza televes srbija icp
- primer montaže stuba na bočni zid sa odstojnicima, tip IC-3M.B