Antenski stubovi i pribor

Televes antenski stubovi i mehanički pribor. Kompletan asortiman antenskih stubova i nosača. Mogućnost montaže antenskih stubova na bočnim zidovima, na ravnim i kosim krovovima. Različitih dimenzija i oblika, zavisno od broja i težine antena koje se montiraju na stub. Svi mehanički elementi su atestirani, izradjeni od najkvalitetnijeg čelika koji je adekvatno pocinkovan i RPR zaštićen od korozije. Po porudžbini stubovi specijalnih namena do visine od 120m.

Izdvajamo:

Televes Pack tower antenski stub ref. 306501 – link (detalji i specifikacije) 

antenski stubovi televes srbija icp
Televes Pack tower antenski stub ref. 306501

Mnogi proizvodi koji se koriste u televizijskim distributivnim sistemima su izloženi surovim vremenskim uslovima. Iz tog razloga, ovi proizvodi moraju da imaju produženi vek trajanja, i to po nekoliko decenija, jer se instalacija obavlja samo jednom i instalateri ne trebaju brinuti o održavanju tokom godina. Vremenski uslovi zavise od geografskog položaja gde je instaliran proizvod. U nekim mestima se možemo susresti sa ekstremnim temperaturama ili vlažnošću vazduha, tako da je neophodno da bilo koji metalni deo ima odgovarajuće ojačanje i zaštitu i bude dugotrajan, bilo da je u Južnoj Africi ili Švedskoj.

Drugi primer, kako Televes reguliše sve faktore u postupku proizvodnje, je kontrola procesa oblaganja onih metalnih delova koji su direktno izloženi teškim vremenskim uslovima (Hot dip galvanizacija), kako bi obezbedili najviši kvalitet finalnog proizvoda. Pored toga, ovi proizvodi prolaze strogo testiranje ubrzanog starenja, tretiranjem slanih rastvora u laboratorijama Televesa, da bi se proverile performanse proizvoda i u takvim uslovima. U separatu kataloga sa antenama se nalazi veliki broj antenskih stubova i nosača za satelitske i zemaljske antene. Rešetkasti stubovi su posebno obrađeni.

Katalog – Zemaljske antene i pribor.pdf- 2.9 MB eng

Sve ove napore Televes čini da bi garantovao najbolju anti-korozivnu zaštitu u kategoriji svojih proizvoda (antenski stubovi, rešetkasti antenski stubovi, mehanički pribor, antene, pojačavači …).

televes antenski stub icp srbija
- primer montaže antenskog stuba na ravnu podlogu, tip IC-4M.R
antenski stub zidna montaza televes srbija icp
- primer montaže stuba na bočni zid sa odstojnicima, tip IC-3M.B