IPTV oprema

IPTV i interaktivna televizija. Televes nudi kompletnu opremu za distribuciju TV programa kroz IP mreže sa dodatnim interaktivnim funkcionalnostima (interaktivna TV).

Televes IPTV ponuda je posebno prilagođena za ekskluzivne hotelske sisteme. Uz pomoć Televes Middleware servera hotel može da pruži interaktivne sadržaje na TV ekranima u sobama kao što su personalizovani korisnički interfejs, promotivni sadržaj (recimo karta jela i pića u restoranu hotela, dnevne aktivnosti u kojima gosti mogu da uživaju…), zatim pregled troškova gosta, smart aplikacije, vremenska prognoza, alarm za buđenje i još mnogo toga… 

Detaljnije o Televes IPTV i interactive TV ponudi (Televes sajt):

IPTV Glavne stanice  – konvertuju TV signale različitih ulaza (DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C, HDMI) u IP stream-ove koji dalje propagiraju kroz IP mrežu. T.0X ekonomična varijanta (DVB-S/S2, DVB-T/T2 na IP) ili kompaktna glavna stanica HE-21 sa slotovima za ulazne module.

IPTV Middleware serveri i licence – Generišu personalizovani korisnički interfejs sa željenim promotivnim i informacionim sadržajem koji stvara dodatnu vrednost za hotel

IPTV Set top box – u sobama je moguće učitati IPTV sadržaj putem IPTV STB-a ili nabavkom smart televizora koji su kompatibilni sa Televes Arantia IPTV sistemom ( određeni modeli Samsung, LG, Phillips … )

IPTV Opciono ( integracija sa hotelskim PMS, …) – mogućnost integracije IPTV sistema sa hotelskim Property Management Sistemima (Opera, CHAR … )

Dodatno – Televes ArantiaCast profesionalna oprema za casting sadržaja sa mobilnog telefona / tableta na TV uređaj u sobi. Unapređuje doživljaj gostiju i uz ArantiaCast će moći da gledaju i sadržaj sa svojih aplikacija na velikom ekranu.

Izdvajamo